Carport

Hvem er vi?

Har du et ønske om en ny carport? En carport, der passer helt perfekt til dit hus og din have. Så er du kommet det helt rigtige sted.

Hos Tømrer København har vi lavet alt slags arbejde inden for carporte i mere end 15 år. I de 15 år har vi hele tiden været under udvikling, og sørget for at vores svende er blevet efteruddannet i den nyeste og mest moderne byggeteknik, så du kan få lige den carport, som ønsker dig. Derfor kan du være sikker på at vi altid leverer et godt og holdbart resultat. Hos Tømrer København sætter vi altid dig og dine behov i første række. Vi er med dig fra projekts start til projekts afslutning.

 

Få den helt rigtige carport med Tømrer København

Når der bliver lavet en carport er det vigtigt at man tænker på den store helhed af grunden. Hos os tænker vi altid på den store helhed. Det vil sige, at carporten skal indtænkes i den store helhed med hus og have. Uanset hvilken slags carport du drømmer om, kan vi hjælpe dig på rette vej. En carport kan faktisk være til stor gavn for dig. Et sted, hvor du kan parkere bilen, uanset vejret. Du slipper for bekymringer om hvorvidt bilens lak bliver ødelagt på grund af frost eller sol. Ikke nok med at bilen vil blive beskyttet året rundt og for al slags vejr, vil det også gavne dig selv. Vi kender alle de kolde vintermorgener, hvor vi bliver nødt til at stå lidt tidligere op end normalt, fordi vi skal ud og skrabe bilen for sne og frost. Med en carport slipper du for det problem. Istedet kan du få lov til at sove lidt ekstra eller nå at få en ekstra kop kaffe om morgenen.  Mange carporte indeholder også et opbevaringsrum, hvilket kan være en fordel, hvis du har brug for et sted, hvor du kan opbevare værktøj, eller hvad du ellers har stående.
 
 
Når du vælger til at få sat din carport op, vælger du meget mere end blot et tømrerfirma. Du og dine ønsker vil altid være i første række. Vi er med dig hele vejen, og tilbyder dig rådgivning, hvis du er i tvivl om, hvordan din carport skal se ud, hvordan den skal vedligeholdes eller hvilke tanker du ellers skulle have. Hos os kan du få lov til at være med til at designe din helt egen unikke carport i samarbejde os.

 

Carport

Høj kvalitet er ikke ligmed høje priser

Vi arbejder effektivt og yderst professionelt. Det er netop grunden til at vi kan tilbyde dig retfærdige priser. Vi har erfaret, at for at få det bedste resultat, skal der laves et professionelt forarbejde. På den måde undgår vi også at der dukker uventede problemer op i løbet af processen, som faktisk kunne have været undgået, hvis bare man havde lavet et grundigt forarbejde. Med mere end 15 år i branchen og med mere end 1000 glade og tilfredse kunder, er vi helt sikre på, at vi kan tilbyde dig lige præcis den carport, som du går og drømmer om. Vi skræddersyer nemlig lige præcis den type af carport, som du ønsker dig. De fleste danskere har to biler per familie. Hvis du har pladsen til det, vil det derfor være oplagt med en dobbeltcarport. Det har den fordel, at der vil være plads til begge biler, begge vil være beskyttet mod det danske vejr året rundt. Derudover vil du også undgå proppede indkørsler og slippe for at skulle parkere din bil på vejen.

 

Spar tid ved at vælge en vedligeholdelses carport

Noget der er utroligt vigtigt at tage til overvejelse, inden man vælger, hvilket materiale man vil have, er hvor meget tid, man vil bruge på vedligeholdelse af sin carport. Vi har materialer, der kræver minimal vedligeholdelse, fordi de kan modstå al slags vejr. Med Carporte i stål er vedligeholdelsesfrie, hvorimod en carport i træ vil kræve en del vedligeholdelse. Hvis man vedligeholder en carport i træ korrekt, kan den også holde sig flot i mange år. Hvis du har en travl hverdag, anbefaler vi en carport i stål. Så slipper du for at vedligeholde din carport. Dette materiale er yderst holdbart, og vil derfor holde i mange år.

Er du i tvivl? Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive

Det kan være svært at beslutte sig for hvordan din kommende carport skal se ud. Du er måske i tvivl om, hvilket materiale, der ville være bedst for dit vedkommende. Det kan vi hjælpe dig med. Vi står nemlig klar til at hjælpe og rådgive dig fra start til slut.
Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder bedst muligt. Hos Tømrer København arbejder vi professionelt og effektivt. For os er det vigtigt, at vores kunder føler sig sikre og trygge. Derfor har vi valgt at alliere os med byg garanti. Det har vi gjort, så du kan føle dig 100 % sikker og tryg med os. Selvom det er så sjælendt at vi laver fejl, så er vi allesammen kun mennesker, hvilket betyder, at risikoen for fejl altid vil være der, når man igangsætter et projekt. Men i og med vi er allieret med byg garanti, forsikrer vi altså dig som kunde mod fejl og mangler på byggesager op til 150.000 kroner pr byggesag i helt op til tre år efter et afsluttet job. Det vil sige, at du er 100 % sikker med os. Kundetilfredshed er noget som vi fokuserer meget på. Derfor kan du altid regne med at vi udfører de opgaver vi får stillet til perfektion. Hvis der imod forventning skulle opstå fejl eller mangler, vil vi rette op på det med det samme.

 

 

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig snarest muligt.