TØMRER københavn
Tilbygning

Føler du, at pladsen i hjemmet er blevet for trang? Står du og overvejer en tilbygning på dit hus? Så er du kommet det helt rigtige sted. En tilbygning kan være en besværelig process. Der er mange ting, der er vigtige, at tage hensyn til, inden man påbegynder sådan et projekt. Derfor vil Tømrer København give dig en guide til, hvad du skal være opmærksom på, når du overvejer en tilbygning.

Hvem er vi?

Hos Tømrer København har vi mere end 15 års erfaring med al slags tømrerarbejde. Tømrer København har arbejdet meget med tilbygninger på huse. Vi får utrolig mange opgaver på tilbygninger, og derfor sørger vi altid for at være opmærksomme på efteruddannelse af vores svende, så de kun bliver bedre og bedre, og på trods af så mange år i branchen, er de stadig med på de nyeste teknikker. Dette betyder for dig som kunde, at du kun kan forvente det bedste og mest holdbare resultat fra Tømrer København. Vi går ikke på kompromis med noget, og en af vores vigtigste opgaver er at gøre vores kunder tilfredse.

Tilbygning

Hvad skal jeg vide om tilbygninger?

Når du overvejer en tilbygning på dit hus, kan det gøres på to forskellige måder. Du kan enten bygge ud eller op. Det er helt op til dig, hvordan du vil have det skal gøres.
Hos Tømrer København mener vi, at der er fire vigtige ting, der skal tages stilling til, når du skal vælge materiale til tilbygningen. Disse er følgende:
  • Pris
  • Æstetik
  • Holdbarhed
  • Vedligeholdelse
Derudover er det også vigtigt at overveje, hvordan dit nuværende hus ser ud. Er det et nyt hus? Er det et gammelt hus? Vil du have en stor kontrast mellem huset og tilbygningen, eller skal materialerne ligne hinanden? Disse overvejelser skal du altså gøre dig inden du vælger materialet.
En anden vigtig ting, der skal overvejes i forbindelse med en tilbygning er om du vil investere i noget, der kan betale sig på længere sigt, eller om du bare ønsker en løsning her og nu. En billig tilbygning i træ vil altså ikke være ligeså holdbar eller værdifuld på længere sigt, som mursten vil være.
Der er selvfølgelig forskel på priserne alt efter hvilket materiale du vælger. Fibercement på facaden, vinduer med aluminium på ydersiden og tegltag, vil være dyre løsninger i starten, men det vil altså betale sig på længere sigt, da disse materialer kræver mindre vedligeholdelse samtidig med de er utrolig holdbare. Så hvis byggebudget er til det, anbefaler vi helt klart at gøre brug af disse. Det smarte ved disse materialer er at du ikke skal tænke så meget på  vedligeholdelse, som du ville skulle med noget af det billigere materiale.

 

Med Tømrer København er du altid garanteret et godt resultat

Hos Tømrer København anbefaler vi at de krævende opgaver bliver overladt til vores dygtige fagfolk, som sætter en ære i at udføre disse jobs. Hvis du gerne vil spare lidt penge, anbefaler vi at du selv står for maling, oprydning og de mindre krævende ting. Grunden til at vi anbefaler dig, at overlade de krævende opgaver til fagfolk, er fordi hvis der skulle opstå fejl og skader, er det svært at placere et ansvar. Når du som kunde vælger Tømrer København, vil vi gerne have, at du skal føle dig tryg og sikker. Derfor har vi allieret os med byg garanti, for at forsikre vores kunder. Selvom vi har været i branchen i mange år og har erfaret meget, kan der altså stadig opstå fejl og skader. Selvom det er sjældent det sker, er det altid bedst at være på den sikre side. At vi er allieret med byg garanti, betyder for dig, at hvis der skulle opstå noget, er du forsikret mod fejl og skader i byggesager op til 150.000 pr byggesag i op til tre år efter projektet er afsluttet. Det vil altså sige, at hvis du indgår i et samarbejde med Tømrer København, kan du altid føle dig 100 % sikker. Hvis uheldet skulle være ude, vil vi selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan for at nå at rette op på skaden hurtigst muligt.
Igennem årene har haft mere end 1000 glade kunder. Dette har altså givet os så meget erfaring, at vi med sikkerhed kan sige, at vi kan lave din drømme tilbygning til dig. Med mere end 15 år i denne branche, har vi været ude på så mange opgaver, hvilket betyder at vi med garanti kan komme ud og hjælpe dig med at få din tilbygning lige præcis som du gerne vil have den.

Effektivitet er altafgørende

Hos Tømrer København stræber vi efter at arbejde så effektivt som overhovedet muligt. Dette betyder, at vi kan levere et resultat af rigtig højt kvalitet og til rimelige penge, og til den aftalte tid. Dette er en mulighed for os, da vi efter mange år i branchen har erfaret, at hvis man laver sit forarbejde godt nok, kommer der ikke nær så mange overraskelser i løbet af byggeprocessen. Som virksomhed vil vi ikke love mere end hvad vi kan holde. Derfor sørger vi altid for at lave et grundigt forarbejde, så du som kunde ikke ender ud i at skulle betale mere end hvad vi har beregnet fra start. Vi ønsker nemlig at give dig en pris, før projektet påbegyndes, som ikke bliver ændret undervejs.

En god investering

Selvom en tilbygning kan være rigtig dyr, kan det på længere sigt være en rigtig god investering. Hvis du laver et godt forarbejde, hvor alle forhold bliver taget i betragting, kan du faktisk ende med at øge boligens værdi ved at lave en tilbygning på dit hus.  Tømrer København vil give jer nogle råd, så I ved, hvad I skal være opmærksomme på, så jeres kommende tilbygning kan være en god investering.
  • Sammenlign med naboens hus: Har dit hus mangler i forhold til naboens eller de øvrige huse i kvarteret?
  • Forbedrer din bolig, hvis den halter efter. Dette vil resultere i en højere værditilvækst.
  • Tænk over, hvad du tilbygger. Købere er mest interesserede i ekstra soveværelser eller toilet/badeværelse.
  • Benyt dig at neutrale materialer.
Ovenstående punkter har altså en betydelig rolle, når det kommer til tilbygning af dit hus. Derfor opfordrer vi kraftigt til at være opmærksomme på disse. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig godt på vej og rådgive dig undervejs.

Tilbud inden for 24 timer

Som nævnt går vi utrolig meget op i at hjælpe vores kunder godt på vej. Derfor har vi lavet en tilbudsgivning specielt til jer. Vi vil så vidt det er muligt sende et tilbud inden for 24 timer. Det kommer selvf Alt efter hvor omfattende et projekt det, kan det blive nødvendigt, at vi bliver nødt til at se din bolig, før vi kan give et nøjagtigt tilbud. Dette er udelukkende for at du kan få et præcist tilbud. Vi ser, at den pris som vi giver jer på papiret, vil være den pris I ender med at betale.

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig snarest muligt.