Tømrer københavn

Sommeren er på vej, og du går måske og drømmer om en ny terrasse, som du kan benytte dig af i løbet af sommeren. Tømrer København har været med til at konstruere adskillige terrasser, og kan hjælpe dig med at få lige præcis den terrasse, som du går og drømmer om.

 

Hvem er vi?

Tømrer København har eksisteret i mere end 15 år. Igennem 15 år har vi hele tiden sørget for at udvikle os for at blive bedre og bedre. Det har vi blandt andet gjort ved hjælp af efteruddannelse af vores svende. Vi har et stort ønske om, at alle vores svende skal kunne den nyeste byggeteknik. Derfor kan vi også garantere, at når du vælger Tømrer København, kan du forvente et resultat af højeste kvalitet. Derudover kan vi under hele forløbet være med til at guide og rådgive dig. Vi holder til i København, men vi kører gerne rundt i hele Storkøbenhavn for at hjælpe dig med dit terrasse projekt. Hos os mener vi, at det er vigtigt, at terrassen bliver designet i samarbejde med vores kunder. Vi tror på, at et godt samarbejde og en god kommunikation mellem os og kunden, fører til de aller bedste resultater.
Vi har gennem årene haft flere end 1000 glade kunder. Derfor kan du være sikker på, at vi altid kan levere et resultat, som du bliver tilfreds med. Vi har været på stort set alle slags opgaver, og er ikke bange for at kaste os ud i nye projekter. Vi mener nemlig selv, at vi har de helt rette kompetencer til at kunne kalde os selv for specialister i denne branche.
Tømrer København

Vi lytter til dig

Som nævnt sætter vi stor pris på et godt samarbejde mellem os og kunden. En af vores vigtigste opgaver, er at skabe en god relation til kunden. Vi tror på, at det er den rette metode til at opnå det bedste resultat. Når vi skal planlægge projektet og designe din terrasse, lytter vi til, hvad dine ønsker er, så vi i fællesskab kan finde frem til det bedste resultat for dig. Vi vil selvfølgelig rådgive professionelt under hele forløbet, men det vigtigste for os er, at konstruere lige præcis den terrasse, som du ønsker.  Der er selvfølgelig nogle ting, som du skal være opmærksom på, når vi går i gang med processen.

Hvor stor skal terrassen være?

Hvis du gerne vil have en stor terrasse, er der visse ting, der skal tages til overvejelse. Hvis du ikke har et hegn eller hække omkring din bolig, kan det være besværligt, hvis du vælger en stor terrasse. Det er det. fordi der kan være problemer med vind og blæst. Hvis det ikke er muligt, for dig at få en stor terrasse, kan du istedet vælge at få flere små. Fordelen ved at have flere små terrasser i stedet for en stor, er at du kan placere dem forskellige steder i din have. Dette er især en fordel, hvis du er til solterrasser. Så kan du være stensikker på, at hvis solen skinner, så skinner den på i hvert fald en af dine terrasser.

Hvilket materiale skal jeg vælge?

Når du vælger materiale skal du ikke kun tænke på, hvad der vil se pænest ud. Der findes forskellige materialer, og de har alle sammen forskellige måder de skal behandles og vedligeholdes på. Derfor anbefaler vi, at du overvejer, hvor lang tid du vil bruge på vedligeholdelse, og ud fra det kan vi hjælpe dig med at finde et passende materiale til din nye terrasse.

Overvej hvor du vil have terrassen placeret

Placering af terrassen har altså også en vigtig betydning. Du kan inden begyndelsen af projektet overveje, hvor du vil have terrassen. Her skal du være opmærksom på, hvilken side solen kommer fra i det tidspunkt, du regner med at skulle benytte dig af terrassen mest.

Skal du have et bestemt farvetema?

Vil du gå efter et bestemt farvetema? Har du overvejet, om det er lyse eller mørke farver, som du kunne tænke dig. Tømrer København anbefaler lyse farver, da en mørk terrasse vil tiltrække utrolig meget sol, og dermed blive meget varm meget hurtigt.
 
 

Med Tømrer København er du altid i sikre hænder

 
Det kræver meget mere end man lige tror at konstruere en helt ny terrasse. Derfor fraråder vi, at det er noget, man selv kaster sig ud i. Man kan hurtigt få lavet nogle småfejl, der vil ende med at have en stor betydning for terrassen på længere sigt. Du kan derfor trygt overlade Tømrer København til projektet. Vi har nemlig valgt er være en del af Byg Garanti for at I skal føle jer trygge, når I vælger at samarbejde med os. Vi laver nærmest aldrig fejl, men realiteten er desværre, at der er mulighed for at det kan ske.  Med Byg Garanti er du som kunde forsikret i op til 150.000 kroner pr byggesag i op til tre år efter projektet er afsluttet. Så hvis der imod forventing skulle opstå fejl eller mangler, har du altså ikke grund til at være nervøs. Vi gør selvfølgelig alt, hvad vi kan for at undgå fejl. Udover det reagerer vi hurtigt, hvis der skulle opstå en fejl, så du har absolut intet at frygte.

Vi arbejder effektivt

Tømrer København har siden virksomheden blev etableret arbejdet på at arbejde så effektivt som overhovedet muligt. Det vil sige, at vi kan tilbyde priser, der er realistiske for dig. Et effektivt arbejde er grunden til, at vi kan tilbyde jer realistiske priser. Vi mener ikke, at de højeste priser er ligmed den bedste kvalitet. Vores dygtige svende sørger ved hvert projekt for at lave et godt forarbejde. På den måde man de minimere risikoen for at der kommer uventede problemer senere i processen, og du kan derfor regne med, at den pris vi giver dig fra start, er den pris du vil ende med at betale. Det er især her at vores 15 års erfaring kommer os til gode. Da vi har været på utallige opgaver, har vi gennem årene lært, hvilke faldegrupper, vi skal være særligt opmærksomme på.

Mangler du et tilbud?

Hvis du kunne tænke dig et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Vi har i 9 ud af 10 tilfælde et tilbud klar til dig inden for 24 timer. Nogle opgaver er mere krævende end andre. Det kan derfor være nødvendigt, at vi kommer ud til stedet, før vi kan give et konkret tilbud. Dette gør vi, fordi vi som tidligere nævnt ønsker, at give en fast pris fra start. Vi vil ikke love jer mere end vi kan holde.
Terrasse link

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig snarest muligt.