Tømrer København

 Renovering af facade

Skal din bolig friskes op? En renovering af din facade kan være med til at friske din bolig op samt øge værdien af din bolig.

 

Frisk din bolig op med en renovering af facaden

 
Tømrer København står altid klar til at hjælpe dig – med mere end 15 år i denne branche, hvor vi har løst samtlige opgaver, udviklet os mere og mere ved hjælp af efteruddannelse af vores svende, så vi hele tiden er med på den mest moderne byggeteknik. Derfor kan vi hjælpe dig med at friske din bolig op, så den bliver så god som ny. Hvis du vælger vores tømrefirma, kan vi garantere dig for, at du kan forvente et godt resultat af høj kvalitet. Facaden er en af de dele af din bolig, der bliver udsat for mest slid. Det kan være slid fra sollys, regn, sne og frost. Slid kan også komme af man har haft havestole og bænke stående op af facaden. Der er altså rigtig mange belastninger, der kan sætte sine spor på facaden. Som årene går, vil facaden se mere og mere slidt ud. Så hvis du tænker, at det tiden er inde til at få en ny facade, så læs med videre.
 
 

Flere end 1000 glade kunder

 
Med 15 år i branchen, efter adskillige kurser og efteruddannelser, må man sige vi har utrolig meget erfaring med i bagagen. Dette kan tydeligt ses på vores kundetilfredshed. Med en masse afsluttede jobs og glade kunder, tør vi godt at kalde os selv for specialister inden for dette felt. Og det kan komme dig som kunde hos os til gode. Du kan være helt sikker på, at vores opgaver bliver udført, som de skal. Hos os går vi utrolig meget op i at have en god kommunikation og et godt samarbejde med vores kunder. Vi mener, at begge parter skal være en del af projektet. På vores forside kan du se nogle af de anmeldelser vi har fået på vores arbejde.
 
I tilfælde af der skulle ske nogle fejl under projektet, har vi valgt at være medlem af byg garanti, hvilket er en tryg- og sikkerhed for dig. Der kan selvfølgelig ske fejl, og selvom det næsten aldrig sker, vil vi gerne have du skal føle dig tryg og sikker, når du indgår i et samarbejde med os. Skulle der ske en fejl, mangel eller skade er du altså forsikret op til 150.000 kroner pr byggesag i op til tre efter projektet er afsluttet.
 
 
En renovering af din facade kan give dig rigtig mange fordele som boligejer.
LÆS HVILKE FORDELE DER ER VED EN RENOVATION AF FACADEN
En renovering af facaden vil forlænge boligens levetid
  • Din bolig vil komme i  meget bedre stand
  • Værdien på boligen vil stige, hvilket er en fordel, hvis du senere hen gerne vil sælge huset.
  • Du kan ændre på facadens farve, hvis du vil det
  • Man undgår at der kommer fugt og svamp

vedligeholdelsesfri facade i minimum 10 år

Det lyder næsten for godt til at være sandt. Men det kan altså lade sig gøre, at få en vedligeholdelsesfri facade i ti år. Vi har valgt at specialisere os i netpuds.Netpuds en en forholdsvis ny metode for renovering af facaden. Det er en super god metode til at forstærke din facade på. Udover det har denne en masse fordele for dig og din bolig.  
En af de helt store fordele der er ved at gøre brug af denne form for facaderenovering er at du kan være med til at designe den. Du kan designe din egen unikke facade i samarbejde med os. Vi vil stå klar til at rådgive dig hele vejen, og finde den løsning, der passer til dig, hvor vi selvfølgelig vil tage forbehold for din situation, økonomi og hvilke ønsker du har.

 

Bedre bolig med netpuds

Netpuds er en rigtig god investering for dig. Da denne form for renovering af facade, er vedligeholdelsesfri i mindst 10 år, kan du spare rigtig mange penge. Ikke nok med det, så giver en facade, der er netpudset en meget bedre isolering. Det vil sige, at du vil komme til at spare på varmeudgifterne, og derved spare endnu flere penge.  En facade som er forstærket med netpuds få hele din boligs værdi til at stige. Så hvis du en dag skal sælge boligen, vil du kunne få langt mere for den. Netpuds er også en af de mest stærke og holdbare former for facadepuds, hvilket er derfor vi  anbefaler den til vores kunder.
 
Hvis du vælger netpuds til din bolig, vil du komme til at kunne mærke et meget bedre indeklima i din bolig, hvis du vælger et toppuds til sidst. Toppudset vil holde vand og fugt væk fra murværket. Dette vil forebygge skader og gøre dit indeklima meget  bedre. Derudover vil toppudset også sørge for at holde vand og smuds væk fra den facade. Det betyder, at den vil kunne holde sig smuk i rigtig mange år, uden at det kræver vedligeholdelse. Så ikke nok med det er en god investering, vil du også spare tid og energi på, at facaden ikke skal vedligeholdes. Så har du en travl hverdag, så er det løsningen, der passer perfekt til dig.

 

Priser, der er til at betale

Vi har altid arbejdet så effektivt som overhovedet muligt. Det betyder, at vi går ekstra meget op i at lave et godt forarbejde. Derfor bliver vi opmærksomme på mulige udfordringer fra start. Derfor kan det lade sig gøre at have jordnære priser samtidig med vi leverer et resultat af højeste kvalitet.

 

Kontakt os og få et godt tilbud

 
Vi arbejder så effektivt som overhovedet. Derfor får 8/10 kunder et tilbud inden for kun 24 timer. Dog er der nogle arbejdsopgaver, der er lidt mere komplicerede end andre. Derfor vil vi i nogle tilfælde gerne ud og se opgaven, inden vi kan give et endeligt tilbud. Dette er fordi vi hos Tømrer København ønsker at den pris du ser på papiret, er den pris, du betaler, når opgaven afsluttes.

Ønsker du et tilbud inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.

    Bliv inspireret

    Vi har sørget for lidt inspiration til dig, hvis du er i tvivl om, hvad du kunne tænke dig, eller hvis du blot vil se noget af vores veludførte arbejde.