Tegltag

Skal du til at have nyt tag? Står du og overvejer et klassisk dansk tegltag? Så læs med her.

Mere end 15 års erfaring med tegltag

Hos Tømrer København har vi mere end 15 års erfaring inden for tømrerfaget. Hos os sørger vi for hele tiden for at være opmærksom på efteruddannelse af vores svende, så de kan få en relevant efteruddannelse i moderne byggeteknik. Dette betyder, at vores kunder kan forvente det bedste og mest holdbare resultat. Med vores erfaring, er vi helt sikre på, at vi kan give dig den perfekte guide om tegltag. Så hvis du står og overvejer et tegltag, så læs med. 

Tegltag

Hvad skal jeg vide om tegltag?

Tegl har været en meget populær tagbelægning i Danmark siden 1100-tallet. Denne tagbelægning kan ses på størstedelen af de danske huse og bygninger, og den har altid været set som den klassiske danske tagbelægning. Men inden man bevæger sig ud i dette store projekt, er der nogle overvejelser man skal gøre sig inden projektet påbegyndes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvilke overvejelser skal jeg gøre mig?
  • Hvilken type tegl skal jeg vælge?
  • Hvordan ved jeg hvilken type. der passer til mit hus?
  • Hvordan er min tagkonstruktion?
  • Skal jeg have en fagmand ud og beregne, hvorvidt det kan lade sig gøre?
 
 
Vi opfordrer vi til at du får din tagkonstruktion beregnet, inden du beslutter dig for at få sat tegltag op. Stenene på et tegltag er utrolig tunge og derfor er det ikke alle huse, der kan holde til det. Hvis dette skulle være tilfældet, så frygt ej. Det kan stadig lade sig gøre. Det vil dog kræve, at din nuværende tagkonstruktion bliver bygget om, så det kan holde til teglsten. Dette kan Tømrer København stå for, og det kan du føle dig helt tryg ved.
 
 
 
 
 
 
 

Du er 100 % sikker med Tømrer København

 
Vi er allieret med Byg Garanti, hvilket betyder, at du er forsikret. Hvis der imod forventning skulle opstå fejl, er du forsikret op til 150.000 kroner pr byggesag i op til tre år efter projektet er afsluttet. Det sker næsten aldrig at vi laver fejl, men vi må informere om, at det altså kan ske. Derfor vil vi gerne forsikre dig. Vi vil også hurtigt rette op på fejlen, hvis det skulle ske.
 
Hvis du er i tvivl om din tagkonstruktion kan holde til tegl, eller hvis du har andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os her på siden. En af vores vigtigste opgaver er at sørge for at vores kunder er tilfredse. Vi rådgiver, hjælper og samarbejder med dig fra start til slut. Det er også derfor vi efter mere end 15 år i branchen har flere end 1000 glade kunder. Vi har været på så mange opgaver, så du kan være helt sikker på, at vi vil levere et godt resultat af allerhøjeste kvalitet. Vi hjælper dig med at få dit hele unikke drømmetag.
 

Det sikre valg – Tømrer København

 
Her hos Tømrer København får vi utrolig mange spørgsmål om man selv kan lægge et nyt tegltag. Det kan godt lade sig gøre, men vi fraråder det. Det kræver utrolig meget viden og erfaring at kunne lægge et tegltag selv. Teglene er utrolig tunge samt man skal sikre sig det bliver udført korrekt, så der ikke kommer unødvendige skader på dit hus. Det er lige præcis derfor at Tømrer København er det sikre valg – Vi har mange års erfaring i bagagen, og kan give dig lige præcis dit drømmetag. Hvis du er i tvivl om noget, så ring endelig til os. Vi står altid klar til at hjælpe og besvare dine spørgsmål.

 

Få et tilbud tilsendt inden for 24 timer

 
Vi arbejder vi hårdt og effektivt. Dette gælder også vores tilbudsgivning. Vi prøver så vidt muligt at sende et tilbud inden for 24 timer. Ved større projekter, kræves det ofte at vi bliver nødt til at se din tagkonstruktion, før vi kan give et tilbud. Det er fordi vi gerne vil være sikre på, at du får den rigtige pris fra start. 
 

Ønsker du et opkald inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og så kontakter vi dig snarest muligt.