Tagfirma

Står du med et gammel og slidt tag? Eller har dit tag påtaget sig skader? Der kan både være brug for en komplet udskiftning af taget, eller en renovering af det. Læs med her og se hvilke muligheder du har, og hvordan vores dygtige tagfirmaer kan hjælpe dig.

 

Hvornår er der brug for nyt tag?

 
Taget er en vigtigt del af dit hus. Det beskytter både mod udefra omstændigheder, såsom vind og vejr, men sikre også at dit hjem er isoleret og ventileret. Selvom tage ofte kan holde i mange år, så er det alligevel vigtigt at dit tag bliver passet på og vedligeholdt.
Oplever du at dit tag er beskadiget, utæt eller, for eksempel, ikke holder på varmen, så kunne det tyde på, at dit tag har brug for at blive tilset af et tagfirma.
 
Vi samarbejder med de bedste tagspecialister i branchen, som alle er klar til at realisere dit tag projekt. Når vores kontaktformular udfyldes, udsendes 3 uforpligtende tilbud fra vores samarbejdspartnere, som bedst kan imødekomme dine individuelle behov.
 
 

Få et tagfirma der kan hjælpe dig

 
Når det er tid til at udskifte dig tag, så er der flere områder der skal tages stilling til. Blandet andet tagtype og ønsket til og udtryk.
 
Der findes et væld af muligheder når det kommer til tagtyper som alle har hver deres funktion og udtryk. Det kan derfor være en stor fordel at sparre med et tagfirma, som kan give den rette og fornødne vejledning omkring huset- og tagets konstruktion, således at den rette tagbelægning vælges ud fra dette og ud fra dine personlige ønsker.
Du får samtidig også er overblik over selve processen, hvordan du bedst vedligeholder dit nye tag, hvilke lovkrav der er og meget mere.
 
Når du vælger et tagfirma, der samarbejder med os, får du altid den rette vejledning og hjælp sat til rådighed. På den måde får du en løsning der både passer til dine ønsker og behov, samt til selve huset. Der vil blive taget hånd om dig fra start til slut og du er sikret at komme i mål med et holdbart tag i fremtiden og et håndværk der er udført i høj kvalitet.
 
 

Tagfirma med garanti

 

De tagfirmaer vi samarbejder med, er alle medlem af Byg Garantis garantiordning, som er din garanti for professionelt og veludført håndværk.
Skulle uheldet ske, og arbejdet ikke var udført korrekt, vil skaden være dækket af garantiordningen og du vil kunne få hjælp til søgning af erstatning. Dette sikre dit nye tag er udført i høj kvalitet.

Modtag et uforpligtende tilbud på et nyt tag

 
Ønsker du et professionelt og kompetent tagfirma til at stå for dit nye tag? Så udfyld blot nedenstående kontaktformular og du vil modtage et tilbud indenfor 24 timer.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Ønsker du et tilbud inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.