Er der nogen miljømæssige fordele ved nybyggeri?

Hos Bjerregaard Tømrer Enterprise ApS, går vi meget op i, at det materiale vi bruger, skal være så bæredygtigt og miljøvenligt så muligt. I takt med, at et stort antal af den danske befolkning går op i miljømæssige forhold, bestræber vi os efter at lave nybyggeri af miljøvenlige og energieffektive løsninger, som vil give positiv indvirkning på miljøet. Fordelene ved at lave nybyggeri med brug af bæredygtige materialer er helt klart de genanvendelige materialer, som man kan bruge til at konstruere huset sammen med naturlige bæredygtige kilder.

Fordelen ved at have fokus på miljøvenlige materialer vil helt klart være, at det giver dig som kunde stor mulighed for at designe dit eget effektive bolig generelt. Det vil os som tømrer give bedre muligheder for at forberede nogen materialer, som passer præcist til det, du ønsker i din bolig, som skal skabe bedre stand om sommeren og vinteren. Vi går altid efter at se muligheder i at reducere energiforbruget for dig som kunde, så du også kan få mest mulig ud af din bolig. Man kan specifikt lave bedre luftkvalitet i boligen, fordi ventilationen er nybygget og kan forbedre luften indedørs og skabe et sundere inderklima. 

Hvad er de økonomiske fordele ved nybyggeri?

Ved forskellige boligprojekter er der mange boligejere, som vil have en økonomisk god pris for enten at renovere eller lave nybyggeri. Der er dog flere fordele ved at lave nybyggeri, som vil være meget værd for dig, hvis du ønsker alt efter dine ønsker og behov.

Med nybyggeri kan du altså lave en masse energibesparelser, hvordan alt bliver bygget op fra bunden til toppen. Det kan ende med at give dig nogen reducerende omkostninger i måneden i fx energiforbrug. Her kan man få installeret nogle forskellige varmepumper eller vandsystemer for at reducere omkostningerne. Her kan en VVS medarbejder hjælpe dig med at få installeret disse ting.

Nybyggeri vil være en fordel for dig, som gerne vil have stor værdi af din bolig, i tilfælde af den skulle sælges i fremtiden. Her kan alt tilpasses ens individuelle behov, som er designet efter dine ønsker, som i sidste ende også kan minimere renovering eller tilføjelser til senere hen i processen med din bolig, for her kan du spare en masse penge på det.

I at med nybyggeri kan give dig mulighed for at reducere vedligeholdelsesomkostninger løbende, vil du kunne skræddesye det hele så det giver en bedre holdbarhed og mindre vedligeholdelse i fremtiden.

Hvordan estimerer I tidsrammen for et nybyggeriprojekt, og hvordan sikrer I, at det holdes inden for budgettet?

Inde hos Bjerregaard Tømrer Enterprise APS har vi altid et estimat af, hvor lang tid et nybyggeriprojekt kan tage for at afklare det med kundens forventninger inden for tidsrammen. Der bliver ikke decideret lavet en risikoanalyse, men vi vil vurdere i forhold til omfanget af opgaven, om der potentielle udfordringer der kan opstå undervejs i den tidsplan som der er blevet lagt.

Det kan i sidste ende danne et fundament for hvordan nybyggeriet kommer til at foregå med den realistiske tidsplan som er blevet lagt med deadlines og forskellige faser i projektet. Der vil løbende blive overvåget over nybyggeriet for at holde trit med tidsplanen og der ikke sker nogen unøvendige forsinkelser.

Vi bestræber os altid efter at overholde budgettets grænser, så vi kan få tilrettelagt det rigtige materiale og udstyr til at have høj kvalitet, men vi undgår de omkostningstunge reparationer for fremtiden.

Her vil der altid være en åben dialog med dig som kunde, for at den rigtige økonomiske ramme. Hos os bliver nybyggeriet lavet ud fra dine ønsker og behov. Ønsker du ændringer undervejs, vil man skulle betale for mere, da der skal sættes nogle nye rammer for hele projektet.

Ønsker du et tilbud inden for 24 timer?

Udfyld formularen, og vi ringer dig op snarest muligt.